Jucăria Edujoc – un produs autohton

Postat pe 28 Oct 18:49 , 0 comments

Cea mai îndrăgită și întrebată jucărie, este acum, fabricată în Moldova!

Jucăria Edujoc, a devenit un produs autohton, vopselele utilizate sunt cele mai pure și ecologice, iar piesele atent finisate ca să bucure nu doar ochii, dar și simțul tactil, elasticul folosit permite o utilizare mai îndelungată, dar și o mânuire mai plăcută.

Cu ajutorul acestei minunate jucării putem crea și construi o infinitate de obiecte și figuri, de la obiecte de decor (covoras, ramă foto, suport pentru ramă), piese de mobilier pentru casă păpușii( pat, măsuță, scăunel sau scară), animale (cal, cățel) până la cele mai variate forme (poartă, cort, căsuță, mașină, camion, roboțel) sau ce ne mai trece prin cap, credeți-ne putem crea aproape orice, mai ales dacă combinăm 2 sau 3 jucării, cel mai important este că, oricând, și cu multă ușurință putem modifica forma piesei și obține una nouă, sau o putem readuce la cea inițială.

Este o jucărie educativă, creativă și constructivă, asigură distracție maximă și dezvoltă dexteritatea mâinii, îndemânarea, gândirea în spațiu, capacitatea de concentrare și ajută la focalizarea atenției. Această jucărie prinde viață în mânuțele celor mici, le permite copiilor să-şi dezvolte imaginaţia, creativitatea, motricitatea fină, ajută la orientarea spaţială. Dezvoltă abilitatea manuală şi coordonarea ochi-mână. Este ideală și pentru mămici, tătici sau bunici, o recomandăm mai ales pentru efectele de liniștire și antistres.

Vedeți mai jos câteva poze cu o mică parte din obiectele și formele ce le putem crea cu ajutorul acestui joc, dar și două filmulețe pentru mai multă inspirație…

vă dorim să aveți parte de creativitate, inventivitate și multă multă distracție.

 

Dacă ați creat și voi un obiect sau o poveste, transmiteți-ne la edujoc.eu@gmail.com.

Povestea 1 – http://www.youtube.com/watch?v=ulHN2dprwsg

Povestea 2 – http://www.youtube.com/watch?v=9pGQptSxbxA