Atelier de joacă – Laboratorul de povești!

Jocul copiilor e metoda prin care ei învață despre lumea din jurul lor. Prin joc încearcă să înțeleagă, prin joc experimentează, prin joc se exprimă.

Jucăria preferata a copilului este părintele și odată devenit adult unele din cele mai frumoase amintiri sunt legate de timpul frumos petrecut în joc!

Vă invităm la un workshop de joacă, unde vă veți familiariza cu arta de a crea povești utilizând cuburile din lemn.

Vom crea povești care să ne arunce în miezul copilăriei și să ne învăluie într-o atmosferă de basm, cu prinți, balauri și prințese. Iar apoi să ne țină cu sufletul la gură și pumnii strânși, în speranța că finalul va fi unul fericit. 

Vă vom provoca cu câteva activități captivante și utile, cu care am putea să ne jucăm în familie.

Garantăm atmosferă caldă, discuții captivante și povesti inedite, create de voi.

Prin poveste învățăm să transmitem pe baza celor relatate, o experienţă de viaţă, o situaţie problemă, o stare de fapt, toate concurând la găsirea unei soluţii implicând de cele mai multe ori, autorul cu întreaga sa personalitate. 

Centre unde am organizat laboratorul cu povești - Ingenium, Tony Hawks, Centrul Hippo.

Preț 200 MDL/persoană (10-30 participanți)

Suntem afacere socială, iar experiența noastră o împărtășim cu drag și altora, care au mai mare nevoie, am organizat gratuit acest curs în centrul educațional pentru copiii de la Ingenium, în centrul medico-social Tony Hawks și Centrul de intervenție comportamentală Hippo.

Cum puteți beneficia de acest curs fără să vă coste nimic?

Dacă reprezentați un centru sau o instituție de învățământ ne expediați o invitație oficială și invitați cel puțin 15 părinți, iar noi venim și organizăm seminarul gratuit!

Este nevoie de o programare prealabila cu cel puțin 30 zile.

Să ne întâlnim printre povești!

Abonează-te la Newsletter