Clienți fericiți

Daniela Ciobanu

Setul Copilărie a încântat nu doar destinatarul ci și întreaga familie împreună cu buneii!

Ann Semionov

Strîngem cu mare plăcere harta RM. Piciu are 5 anișori, reușește singur. Magazin cu un asortiment larg. Deservire plăcută.

Cătălina Canter

Jucăriile sunt extraordinare și la un preț accesibil!

Ion Popa

Wow, mi-a luat cam o ora să strâng cubul logic... singur sunt șocat de mine, credeam că nu mai găsesc soluția.

Maria Bobeica Iacobițchii

Un magazin extraordinar, cu jucării fantastice și o atmosferă de milioane. La sigur mai revenim și nu o singură dată ;)

Marina Tatar

Sofia a rămas încântată de setul de creație - omulețul de zăpadă! Vă mulțumim EduJoc!

Natalya Nekit

Mulțumim pentru jucării educative minunate! Ne-a plăcut foarte mult deservirea. O domnișoară a preluat comanda și totul ne-a explicat. Comanda am primit-o chiar a 2-a zi, a venit un domn amabil și responsabil. P. S. Aduc mai multe modele de jucării din care poți alege ce îți place. În general sunt încântată! Vă mulțumim încă o dată!

Olee Sushitzkaia

Edujoc, să știți că sunteți minunați! Jucării inteligente la preț foarte accesibil, personal amabil, magazin în care aș petrece cu fata mea ore în șir!!!

Natalia Dabija

Jocurile copiilor noștri, pe care le procurăm tot noi, trebuie să fie cât mai creative și să stimuleze imaginația. Copilul învață prin joc.

La unul din seminare cu părinții ne-am jucat cu trei cubulețe din lemn. Ce poți să faci cu ele? Atât de multe…Dar noi am desenat pe fiecare parte câte un obiect și apoi am aruncat cubulețele și din imaginile care au căzut trebuia să facem o legătură, ulterior o povestioară. Credeți că pentru copiii noștri asta nu ar fi interesant? Ehe, numai să-i provoci…să vezi cum stau cu gura căscată când mama sau tata inventează povești năstrușnice. Comunicare, cunoaștere, timp împreună, prieteni de joc, analiză…doar câteva din avantajele jocului împreună cu copiii noștri.
Cei de la edujoc ne-au arătat câteva jucării simple, dar atât de bune.

Jucării Educative - EduJoc reunește familia!

Veronica Pîslaraș

Am primit o adevărată plăcere să ne aflam în acest magazin, unde dragostea și dedicația angajaților față de propria ocupație, pluteste în aer :)
Deservire de nota maximă! Mulțumim :)

Vom reveni de fiecare dată, cu mare drag!

Lidia Topciu

Sunteți bravo că ați avut această idee!!! Cu ajutorul vostru copiii noștri vor avea cu siguranță nu doar o copilărie mai frumoasă dar vor putea să își îmbogățească lumea imaginației și cea intelectuală!!! Baftă și succese!

Vica Mazilo

O abordare foarte frumoasă a jocului și copilăriei!

Daria Ergașeva

Edujoc preferatul nostru! Vă mulțumim pentru serviciile impecabile, grija și atenția cu care ne tratați de fiecare dată, și pentru colecția extraordinară pe care ne-o oferiți! Vrem să venim la voi din nou și din nou! Vă doresc prosperitate și implementarea tuturor ideilor, sunteți cei mai creativi!!!!

Elena Elle

Mulțumim! Ne place foarte mult harta puzzle a Moldovei! Copiii rezolvă puzzle-ul de mai multe ori și discută despre localitățile Moldovei.

Abonează-te la Newsletter