Povestea EduJoc

Totul a început din pasiunea noastră pentru educație și grija pentru copii, astfel în 2011 am adunat un grup de experți (copii de la 3 la 99ani), câteva cubulețe din atelierul bunelului și a început Joaca... Așa am obținut prima victorie în lupta cu televizorul și ecranele!

Din aprilie 2011 ne jucăm și învățăm, creăm sau importăm jocuri și jucării, și inventăm metode noi de a preocupa și inspira copiii.

Pentru părinții care nu au timp sau nu au cum să ajunga prin magazine dupa jucării, am creat Carul cu Educație, care livrează jucării educative la orice adresă.

Am reusit sa atragem langa noi cei mai talentati si frumosi oameni, iar in 2014 am obtinut titlul de cei mai creativi antreprenori din Moldova.
Atelierul bunicului unde bucățile de lemn prind viață l-am mărit, iar momentan vă oferim o colecție impresionantă de materiale didactice, seturi de creație, articole de décor, jucării educative și jocuri de logică.

In magazinele Edujoc, părinții au posibilitatea sa pipăie, testeze și înțeleagă pe viu valoarea și potențialul educativ ce-l oferă jocurile, tot aici acompaniem și ajutăm părinții să le ofere copiilor cele mai bune și potrivite jucării, pentru ei sau copii.

 

Suntem afacere socială, din profitul înregistrat, organizăm seminarii și ateliere gratuite pentru copii, părinți si educatori.

Mai nou, pe langa activitati pentru copii la evenimente, cream si décor de poveste…


Echipa EduJoc

Suntem o echipă de tineri entuziaști care ne manifestăm grija pentru generațiile viitoare, ne place să credem că putem contribui alături de părinți și educatori la formarea, educarea și creșterea armonioasa a unei generații noi, pe care nouă ne place să o numim generația Edujoc. Victor Hugo spunea:,,Cu fiecare copil pe care-l educăm, câştigăm un om”. Să transformăm deci toți copiii în oameni creativi și de succes!

Victoria Novac
Director General
Daniela
Copywriter
Natalia
Manager
Bunelul Vasile
Șef atelier
Ion
Contabil
Bunelul Victor
Curier - Povestitor

Scopul și misiunea

Misiunea noastră e ca fiecare copil din Moldova să aibă în casă măcar o jucărie educativă, potrivită cu vârsta, talentul și preferințele sale.

O să ajutăm părinții nu doar să le ofere copiilor cele mai bune și potrivite jucării, ci să le dedice mai mult timp copiilor, să se joace împreună, să le citească, să se plimbe, să facă mișcare, să-i asculte și să-i încurajeze, adică să le ofere cea mai frumoasă copilărie!

Abonează-te la Newsletter